Radioprogramma Family Care

Wat het werk betreft is het gelukkig rustig deze kerstdagen. Volgende week hoop ik een aantal afleveringen van HCJB’s programma met gezondheidstips voor het gezin in elkaar te zetten. Normaal gesproken deed mijn collega dit altijd, maar hij vertrekt maandag voor minstens 3 maanden naar Kununurra in Western Australia.

Het bewuste programma met gezondheidstips “Family Care” getiteld wordt gemaakt door Sheridan die zelf in Tasmanië woont. Zij heeft vaak gasten als huisartsen, brandweermannen en specialisten. Deze keer gaan de programma’s over malaria en hoe dat te voorkomen en hoe ermee om te gaan als je hebt.

Malaria-patient

Malaria-patiëntje

Sheridan neemt haar programma’s op op Mini Disks en stuurt ze dan naar onze studio’s. Wij monteren dan de verschillende onderdelen uit en smeden het geheel samen tot een programma van exact 14 minuten. Ik vind dit altijd weer een uitdaging en het helpt me aan afwisseling in mijn dagelijkse routine.

Graag zou ik meer programma’s samenstellen en presenteren. Het is echter zo dat ik daar nu niet aan toe kom. Ik ben namelijk verantwoordelijk voor de programma’s die we van buitenaf binnenkrijgen. Dat is op zich een volledige dagtaak, zeker als ik in maart het nieuwe uitzendschema weer moet invoeren.

Gelukkig helpt mijn baas me bij mijn taak en zo kan ik ook het wekelijkse “Family Care” in elkaar zetten.

Bron CC foto: lamerie

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s