Contact met het thuisfront

Vroeger was het ingewikkeld, tijdrovend en zelfs duur contact te houden. Inmiddels kun je voor nop bloggen, en goede foto’s maken kosten ook niks meer.

Voor ons is het ideaal. We wonen alweer zo’n vijftien jaar in het buitenland. Een blog in combinatie met Twitter werkt voor ons perfect. Als je ook in het buitenland woont en zendingswerk of hulpverleningswerk doet, raden we je echt van harte aan er een gewoonte van te maken met je thuisfront te bloggen.

The Voice of the Great Southland

The Voice of the Great Southland

Nu inmiddels het nieuwe uitzendschema van de radio soepel draait, denk ik na over een programma. Wil ik een muziek-programma maken, interviews? Het is moeilijk een keuze te maken en m’n draai te vinden. Als je een tip hebt, houd ik me aanbevolen.

Rebeca maakt het goed en geniet van haar Engelse les, en ze is weer bezig met een mooie quilt.

We zien uit naar ons verlof, als onze vaste verblijfsvergunning op tijd rond is komen we eind dit jaar voor een paar maanden naar Nederland.

Dan hopen we meer te vertellen over ons werk bij HCJB Global Voice Australia. Het is best apart dat zo weinig mensen in Nederland HCJB kennen, terwijl we alweer 77 jaar uitzenden via de Korte Golf. Ook heeft HCJB een medische tak, HCJB Global Hands, genaamd. Het is een interessante tijd waarin we leven met Sociale Media en hopelijk binnenkort ook volop digitale Korte Golf-radio.

Groeten vanuit Melbourne, waar het erop lijkt dat de herfst hier vanaf morgen echt zijn intrede zal doen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s