We missen Aruba!

Het mooie strand van Aruba

Het mooie strand op Aruba

Voor ons is het alweer bijna twee jaar geleden dat we van Aruba naar Australië zijn verhuisd. Als je, zoals wij, in verschillende landen, zoals Aruba en Suriname, hebt gewoond, blijft er altijd een plaats in je hart voor deze landen.

We missen het mooie strand en het zonnige weer van Aruba. Gerard mist ook zeker alle Nederlandse produkten en de mogelijkheid regelmatig Nederlands te spreken. Veel dingen op Aruba doen dus aan Nederland denken, zoals het mooie park met het standbeeld van Koningin Wilhemina wat ooit is onthuld door Koningin Juliana. De Arubanen zijn trouwens ook echte fans van het Oranjehuis en genoten toen de koningin een paar jaar geleden op Aruba was.

Kortom, we hebben het prima naar ons zin hier in Australië, maar op belangrijke dagen, zoals Koninginnedag, missen we de traditie van Koninginnedag zoals we dat op Aruba vierden, en missen de landen waar we hebben gewoond. We hopen aan het eind van dit jaar Aruba te bezoeken en zien daar zeker naar uit. Nos ta stima boso i boso dushi pida baranca einan! Te oro!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s