HCJB Global

’t Is een wereldomroep die mensen wil bemoedigen en wil helpen met tips om gezond te blijven en Engelse les te volgen. HCJB doet dit vanuit de overtuiging dat er een God is die van mensen houdt.

In Nederland hebben de meeste mensen weleens gehoord van TWR, een andere wereldomroep, die mensen ook wil vertellen van God’s liefde. Prima organisatie waar HCJB met genoegen mee samen werkt.

Radio Victoria in Aruba is ook opgezet met hulp van HCJB Global

Radio Victoria in Aruba is ook opgezet met hulp van HCJB Global

Wij zijn via Costa Rica – Radio Faro del Caribe en Aruba – Radio Victoria in Australië terecht gekomen, en werken dus bij HCJB. Mijn taak is het zorgen dat de programma’s binnenkomen, zet ze dan in de computer, ook voer ik het nieuwe uitzendschema in, wanneer ik dat krijg van de programma-directeur. Ook help ik bij het bijwerken van de website. Al met al een dagtaak.

HCJB is een wereldwijde organisatie die uitzendt via de Korte Golf en ook helpt bij het opzetten van radio-stations en het verstrekken van gezondheidszorg in arme gebieden.

Van oudsher heeft HCJB altijd uitgezonden via Korte Golf-zenders die stonden opgesteld in Ecuador, maar daar komt nu naar alle waarschijnlijkheid de nieuwe luchthaven van Quito. Momenteel wordt er mede daarom gewerkt aan het afbouwen en klaarmaken van het Internationale uitzendpark in Kununurra in Westelijk Australië, op ruim 4.000 kilometer van de studio’s en het kantoor in Melbourne. Hiervoor komt heel wat kijken, en we stellen jullie gebeden dan ook zeker op prijs! We bereiken vanuit Kununurra hoofdzakelijk Azië en de eilanden in de Stille Oceaan.

Nu weten jullie een beetje meer van wat we zoal doen. We hopen dat HCJB meer bekendheid krijgt in Nederland. We hopen dat ons bezoek aan Nederland in het najaar hieraan zal bijdragen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s