Windows 7 RC

Windows 7 RC lijkt heel stabiel

Windows 7 RC lijkt heel stabiel

We hadden vandaag een goede bespreking mbt het gebruik van de website van HCJB Australie, waar we heel blij mee zijn, omdat het naar de toekomst de weg opent naar meer gebruik van Nieuwe Media.

Vandaag wil ik jullie ook vertellen over onze ervaring met Windows 7 RC wat gratis als “release candidate” (zeg maar: de kandidaat voor de verkoop-versie) beschikbaar is op Microsoft’s website in de Engelse of Duitse versie. Het werkt tot juni 2010 op je recente computer met minimaal 2GB werkgeheugen. Na het downloaden wil de computer automatisch een zogenaamde ISO CD branden. Hier zet het alle te installeren software op. Twee weken geleden hebben we die, in de Engelse versie, geïnstalleerd op een nieuwe laptop bij de radio. We hebben er al onze programma’s op uitgeprobeerd die we gebruiken als radio. Het resultaat? Alles lijkt prima te werken.

Er was zelfs een nieuw programma voor het downloaden van Australische radio-programma’s wat met Windows XP niet werkte, eenmaal geïnstalleerd op Windows 7 RC werkte het prima. Als je je computer met Windows 7 RC aansluit op een groot projectie-scherm, ziet de computer ook vanzelf of je een breedbeeld projector hebt of niet.

Kortom Windows 7 RC ziet eruit als een volwassenen product, waarmee trouwens ook je oude programma’s zoals MS Office 2003 prima werken!

Uiteraard geldt dat alles wat ik hier beschrijf mogelijk niet werkt in jouw geval. Dus voorzichtigheid is geboden, en het installeren? Alleen als je voldoende ervaring hebt en… op eigen risico uiteraard!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s