Nieuws over HCJB

Nieuwsbrief van HCJB Australie, klaar om verzonden te worden

Nieuwsbrief van HCJB Australie, klaar om verzonden te worden

Over radio raak ik, -zoals de mensen die mij kennen wel weten-, niet snel uitgepraat. Bij HCJB mag ik dagelijks de programma’s en de muziek voor onze twee Korte Golf-zenders klaarmaken. Het feit dat zo velen meer horen van God’s liefde is het alles waard. Hopelijk helpt ons verlof in oktober aanstaande, bij het creeëren van meer bewustzijn als het gaat om HCJB, een van de oudste Korte Golf-zenders wereldwijd.

Van oudsher zond HCJB altijd uit vanuit Ecuador, maar inmiddels wordt het zenderpark in Ecuador grotendeels weggehaald voor de nieuwe Internationale luchthaven van Quito. In het noorden van Australië hebben we echter een heel nieuw en groot internationaal zenderpark, wat nog deels in aanbouw is. Dit helpt HCJB om het Goede Nieuws van hoop en bemoediging uit te zenden naar Azië.

Morgen gaan we weer een nieuwe nieuwsbrief versturen van HCJB Australië met het laatste nieuws. We moedigen je aan deze nieuwsbrief hier te downloaden als PDF, als je het Engels beheerst. Zo kom je meer te weten over wat er zoal gebeurd binnen HCJB in Australië. Dit weekend moeten we ook weer onze eigen nieuwsbrief inleveren voor Zending en Gemeente. Kortom het is weer nieuwsbrieventijd.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s