Weer aan het bloggen

Weerzien van Italiaanse immigranten

Kunstwerk in Melbourne: Weerzien van Italiaanse immigranten

Van de week pakken we de draad van het bloggen weer op. ‘k Heb het gemist, maar we hadden er absoluut geen tijd voor. Inmiddels keert hier langzamerhand de rust weer terug. Het aanvragen van een visum, en zeker voor vast verblijf, gaat uiteraard niet vanzelf. Nu zal ik me ook gaan richten op mijn Victoriaans rijbewijs. Met m’n Arubaans rijbewijs kan ik hier alleen rijden met een tijdelijke verblijfsvergunning.

Ook hebben we al gekeken naar dingen met betrekking tot ons verlof. We zijn bezig met de powerpoint en presentatie van ons werk hier. We hopen ook een en ander te kunnen vertellen aan de krant en de radio, in eerste instantie op Walcheren en in Zeeland. Uiteraard zullen we ook graag een presentatie geven aan geïnteresseerden. ’t Zal wel weer een drukke, maar ook gezellige en goede tijd worden.

We kwamen bijgaand kunstwerk tegen in de stad, standbeelden van Italiaanse immigranten in de jaren 50 van de vorige eeuw. Vader ging vaak als eerste en de familie kwam pas later. Bijgaande foto toont het weerzien. Het gemis en het geluk van het weerzien wordt mijns inziens prima weergegeven. Melbourne is trouwens een prachtige stad en we zijn dankbaar hier te mogen wonen.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s