Hart voor Haïti

We kunnen jullie melden dat we woensdagavond veilig zijn aangekomen in Melbourne. Dezelfde avond hoorden we echter via de BBC op de radio over de aardbeving op Haïti.

Tijdens ons verlof in Nederland hebben we o.a. Johan & Wilcie Smoorenburg ontmoet. Zij werken voor de organisatie Hart voor Haiti en doen daar al decennia lang een belangrijk werk. Voor Netwerk gaf Johan op 14 januari het volgende interview:

Ook Robert en Durkje de Vries zijn werkzaam op het project en Robert gaf een interview aan Radio Nederland Wereldomroep wat hier te lezen is. Daarin zegt hij onder andere:

“Als mensen willen helpen moeten ze wat mij betreft geld storten op giro 300300 van EO-Metterdaad, onder vermelding van Haïti. Als ze onze stichting willen steunen: stort dan op rekeningnummer 50.11.62.194, onder vermelding van “Noodhulp Haiti”. Iedereen alvast heel erg bedankt.”

Wijzelf willen je ook aanmoedigen te geven, maar ook te bidden voor dit arme land. De hulp kan maar moeilijk zijn weg vinden. We bidden dan ook dat de hulpgoederen de mensen zullen bereiken!

Advertenties

4 reacties op ‘Hart voor Haïti

 1. Mooi dat jullie er weer zijn! Jammer dat we elkaar niet hebben ontmoet op Hollandse grond, maar dat zij zo. Ik denk zo te lezen, dat jullie een goede tijd hebben gehad! Opgeladen om uit te zenden!

  Ik wil me van harte aansluiten bij jullie oproep voor Haïti. Handen uit de mouwen! Ik ondersteun onder andere (als je dat al zo kan noemen) met – uiteraard – een gedicht! ( “Hemelbeving”)

  Groet en welkom!
  Rob

  • Beste Robert & Durkje,

   We zijn dankbaar voor het vele werk wat jullie doen en dat jullie zo de liefde van God verspreiden. ’t Ga jullie goed in deze moeilijke situatie. Wees verzekerd van onze aanhoudende gebeden!

   Liefs,

   Gerard & Rebeca.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s