Een persoonlijke update

Na weer bijna twee weken in Australië te zijn hebben we alweer een vrije dag, en niet zomaar één. ’t Is vandaag Australië-dag, de dag dat we vieren dat we in een vrij en onafhankelijk land mogen leven. En dat is een voorrecht!

Het werk is weer begonnen voor Gerard bij HCJB. Iedereen was blij te horen en te zien dat we weer terug zijn. Als organisatie zit HCJB hier nog altijd in een overgangsfase, waarbij mensen gaan en komen. We hopen en geloven dat de Heer mensen op onze pad zal brengen die ons kunnen helpen bij het updaten van de website, het beheren van de soft- en hardware in HCJB en het produceren van programma’s.

Het is best bijzonder dat we in 2010 hier in Australië de mogelijkheid hebben Korte Golf-radio te gebruiken om mensen in afgelegen gebieden in Azië te vertellen over een God die van hen houdt. Korte Golf komt als radio het verst en bereikt mensen die tot op de dag van vandaag geen moderne communicatiemiddelen hebben en vaak ook niet kunnen lezen. Wat is het dan mooi hen te kunnen bereiken via de radio.

Gerard hoopt dit jaar de tijd te vinden om een eigen programma te produceren. Ondanks het minder aantal mensen in de studio’s hoop ik daar toch aan toe te komen.

We wensen jullie in Nederland nog een mooie en strenge winter toe. Wij hebben de afgelopen maanden genoten van sneeuw, ijs en kou, maar ’t is goed weer terug te zijn in de zomer op Australische bodem.

Een hartelijke groet van “Down Under”!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s