Samenwerken in de studio

Gerard met moeder Maribel en producer Roslyn in de studio

Het is mooi te zien hoe God ons als HCJB Australia steeds meer mogelijkheden geeft om samen te werken met andere organisaties.

Gisteren was zo’n dag dat ik echt dankbaar was voor de opnames die ik mocht verzorgen voor “Women of Hope” of WOH (Vrouwen met hoop). WOH is een programma wat wordt geproduceerd door Trans World Radio (TWR) om vrouwen wereldwijd een hart onder de riem te steken en te vertellen van de hoop die Jezus biedt.

De opnames verliepen gesmeerd en het is een voorrecht deel te mogen uitmaken van het brengen van hoop aan vrouwen wereldwijd, door de programma-onderdelen op te nemen. Hier wordt gewerkt aan het programma in het Engels, wat vervolgens in 53 talen vertaald wordt.

Ik ken dit programma, omdat we in Aruba destijds bij Radio Victoria “Women of Hope” uitzonden in het Papiamento als “Muhe di Speranza”. Maggie Fuller, een van de oprichters van WOH en destijds werkzaam voor TWR Bonaire, stuurde ons trouw de programma’s toe. Wij voorzagen op onze beurt TWR Bonaire van “Hulp voor Helpers” het radioprogramma wat ik heb geproduceerd met als basis de Pastorale cursus van Evangelist Aad van de Sande.

Het is dan best bijzonder er achter te komen dat “Women of Hope” nu voor een belanngrijk deel in Australie gemaakt wordt en dat ik een schakeltje mag zijn in het geheel. We hadden drie jonge moeders in de studio en zij gaven elk vanuit hun persoonlijke ervaring tips aan jonge moeders wereldwijd.

Mijn verlangen is dat we meer en meer als opname-studio zullen kunnen functioneren, voor organisaties als wijzelf, die daar behoefte aan hebben.

Vandaag is oud-collega Eric Skattebo een aflevering van het wekelijks programma over huwelijk en gezin aan het opnemen in de studio’s hier voor de Australische tak van Agape, waar Eric tegenwoordig voor werkt.

Kortom: God is goed en we zijn benieuwd naar wat God nog meer voor ons in petto heeft!

Voor meer over WOH, kun je de website van TWR’s Project Hannah in het Engels bezoeken.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s