Nieuw: Google’s Chrome browser

Google Chrome: het nieuwe IE alternatief

Google heeft er jaren aan gesleuteld, maar inmiddels is hij er dan: een stabiele versie van Google Chrome.

Toen we afgelopen najaar in Nederland waren, werd er uitgebreid reclame voor gemaakt op de stations en op billboards langs de openbare weg.

Het is een heel snelle, eenvoudige browser geworden waarmee je al je favoriete websites kunt bezoeken. Google Chrome zal het marktaandeel van Microsoft’s Internet Explorer waarschijnlijk verder laten zakken en het betekent volgens mij tevens een serieuze bedreiging voor Mozilla’s Firefox.

Of je nu een computer hebt die op Windows, Mac of Linux draait: er is een versie van Google’s gloednieuwe browser beschikbaar voor jouw desktop- of laptop-computer. Hopelijk komt er binnenkort ook een versie als app voor de diverse smartphones…

Voor jouw eigen Google Chrome browser klik je hier… Er zijn zelfs speciale thema’s beschikbaar van je favoriete land op het Wereldkampioenschap voetbal in Zuid-Afrika voor Google Chrome. Ook heeft de FIFA een aparte extensie beschikbaar om via Google Chrome op de hoogte te blijven van de ontwikkelingen op het Wereldkampioenschap voetbal. Google Chrome is volgens mij de moeite waard!

Trouwens, deze blog is geschreven gebruikmakend van Google Chrome.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s