Bemoediging nodig?

Je kent het wel, je bent al tegen van alles aangelopen en je hebt een bemoediging nodig. Dan is het fijn om goede vrienden te hebben waar je lief en leed mee kunt delen.

Maar ook op internet kun je op zoek zijn naar een bemoediging. Iets wat je dat positieve zetje geeft wat je nodig hebt. Sinds begin dit jaar is er nu een website waar je hiervoor terecht kunt: de bemoedigingssite. Hij is opgezet door Gerry Velema, een schrijfster die het op haar hart kreeg mensen via een website en een videokanaal op YouTube een hart onder de riem te steken. Een voorbeeld hiervan is dit verhaal over De hoofdige boer

Persoonlijk doet haar korte wekelijkse praatje me een beetje denken aan de bemoedigende praatjes van Corrie ten Boom voor Trans World Radio en Henk Binnendijk via Ronduit op Drie bij de EO in de jaren 1980 (voor de 40-plusser die zich dat herinnert…).

Ik moedig je aan haar te volgen, want Gods Geest werkt door haar boodschappen heen. Ik vind het heel fijn dat Gerry deze uitdaging is aangegaan en sociale media gebruikt om anderen te bemoedigen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s