Van HCJB naar Agapè

’t Is nogal stil geweest de voorbije maanden op dit blog. Zeker op het persoonlijke vlak.

Maar soms heb je tijd nodig alles op een rijtje te zetten. Na zo’n twaalf jaar in christelijke radio te hebben gewerkt als zendeling was ik -en waren wij- toe aan een nieuwe uitdaging.

Na “Faro del Caribe” in Costa Rica, “Radio Shalom” op Aruba en “HCJB Radio” in Australië wat uitzendt naar o.a. India en China is het inderdaad tijd voor iets anders. We hebben van al die jaren genoten en hopen dat de Heer radio blijft inzetten om mensen te vertellen van Gods liefde.

Vanaf december zullen we dus deel uitmaken van Agapè hier in Australië. Agapè heet hier trouwens “Campus Crusade for Christ Australia” (CCCA) en is overigens wereldwijd de grootste zendingsorganisatie. Bij CCCA is er een afdeling “Family Life Australia” genaamd. Zij organizeren onder andere verrijkingsdagen voor huwelijken. Ook hebben ze een radioprogramma, wat in de Verenigde Staten geproduceerd wordt. Dit dagelijkse programma “Family Life Today” moet echter hier geschikt worden gemaakt voor het Australische publiek van dagelijks meer dan 50.000 luisteraars. Gerard gaat hier aan werken.

Deze engelstalige video geeft een goed overzicht van wat Agapè Australië (CCCA) zoal doet.

Daarnaast hoopt Gerard zich ook te kunnen richten op het onderhouden en opzetten van websites en het gebruiken van sociale media als Twitter, Facebook en YouTube voor Family Life Australia. Verder hopen we beiden te helpen waar we kunnen. Ook gaan we wat interne cursussen volgen om ons een beter idee te geven van wat CCCA zoal doet en dit zal ons ook verfrissen en verder trainen als zendelingen.

Wij zijn dankbaar voor deze nieuwe mogelijkheid en vertrouwen dat God voor ons als zendelingen opnieuw zal voorzien in de extra inkomsten die we nodig hebben. Da’s altijd best spannend natuurlijk, want als zendeling moet je zelf voor je support zorgen. We zien er echer naaruit om mensen te mogen helpen bij een geslaagd huwelijksleven, wat dat betreft heeft Family Life een hoop te bieden.

De Facebook-pagina die Family Life nu al beschikbaar heeft is die van Marriage & Family Life. Als je het Engels beheerst nodigen we je uit er Fan van te worden en te luisteren naar de interviews van zendeling Eric Skattebo, een goede vriend van ons.

Bedankt dat je hier langskwam en de tijd nam dit te lezen. Bidt aub met ons dat we tot een zegen mogen zijn in onze nieuwe rol als zendelingen bij Family Life Australia. God zegene je!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s