Hambrood

Hambrood, een typisch Venezolaanse lekkernij

Het mooie van het leven als zendeling is dat je allerlei verschillende culturen leert kennen en waarderen, waaronder de lokale keuken.

Op YouTube kwam Rebeca via een vriendin terecht bij een goed en eenvoudig recept voor hambrood, een venezolaanse lekkernij, speciaal voor rond de Kerst, of wanneer dan ook…

Als je Engels of Spaans kunt is het goed te volgen… en als je Nederlands kunt moet je maar wat extra opletten en de video desnoods een paar keer bekijken. ’t Is echt niet ingewikkeld heeft Rebeca me verzekerd. En uit eigen ervaring kan ik je zeggen… ’t is inderdaad heerlijk!

Wellicht ben je ook geïnteresseerd in de volgende blogpost:

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s