Wereldwijde live uitzending vanaf Opwekking 2011!

GrootNieuwsRadio 1008 AM doet van 10 – 13 juni live verslag van de pinksterconferentie Opwekking in Biddinghuizen. Het thema voor Opwekking 2011 is: ‘Eén Weg, één Waarheid: Jezus!’

GrootNieuwsRadio verzorgt een gevarieerd programma met rechtstreekse uitzendingen van alle samenkomsten op het hoofdpodium, met interviews en reportages en live-optredens van christelijke artiesten. De luisteraars kunnen door deze speciale Opwekking-programmering de hele conferentie meebeleven. Het vierdaagse festival is één van de grootste christelijke conferenties van Nederland. GrootNieuwsRadio doet voor de vierde keer live verslag van dit evenement.

De link naar de live internet-uitzending is te vinden op: http://www.grootnieuwsradio.nl/luisteren.

Hierdoor is het ook mogelijk om met een eenvoudige internetverbinding de conferentie wereldwijd te volgen. Ideaal als bemoediging voor zendelingen en andere Nederlanders in het buitenland die Opwekking een warm hart toedragen! Ook wij in Australie zullen er van genieten,   zeker ook omdat het maandag hier Koninginnedag is. Trouwens, mocht je over een iPhone beschikken dan kun je Opwekking ook daarop beluisteren via de gratis iPhone app van GrootNieuwsRadio.

De uitzending start op vrijdag 10 juni om 18:00 uur. De volledige pinksterprogrammering van GrootNieuwsRadio is binnenkort te vinden op de website. Het volledige hoofdprogramma vind je inmiddels ook op de website van Opwekking!

Bronnen: GrootNieuwsRadio en Opwekking.nl

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s