Nieuws: Het webteam

Beste bloglezer, hierbij weer een persoonlijke update van ons.

We maken het goed. ’t Is bijzonder te zien hoe we in een halfjaar zo gegroeid zijn als web team van LightFM. Ook op Facebook en Twitter hebben we dagelijks meer volgers.

Het is voor Gerard een voorrecht deze droom – om sociale media te gebruiken in christelijke radio – uit te zien komen. Ook Rebeca helpt regelmatig, zo heeft ze voor LightFM pas zo’n 24 uur aan audio overgezet via een nieuwe webservice.

De radio heeft geen budget voor het webteam tot op heden, maar wij zien hoe God voor ons als uit geloof levende zendelingen in alles voorziet wat we nodig hebben.

We zijn dankbaar dat we deze mogelijkheden hebben en het is hartverwarmend te zien hoe mensen door LightFM tot een levende relatie met Jezus komen. We zijn een laagdrempelig station met een positieve boodschap van hoop (die we zelf in de Here Jezus hebben gevonden). Voor het einde van het jaar hopen we trouwens de website helemaal te vernieuwen en 24/7 christelijke muziek en boodschappen uit te zenden via onze nieuwe digitale radiostation LightDigital!

Het is mooi te zien dat God ons ook laat groeien. Bij de radio doe ik regelmatig de interviews met potentiële vrijwilligers, ook begeleid ik als web-coordinator het webteam iets wat ik tot op heden nog nooit gedaan had.

We zijn heel dankbaar voor alle mensen in en buiten Nederland die trouw voor ons bidden en ons werk ondersteunen.

PS: Afgelopen vrijdag hoorde Gerard op weg naar huis een botsing achter zich gebeuren en vervolgens vlogen die twee auto’s achterop onze auto. Morgen moeten we de verzekering bellen om te horen hoe eea wordt afgehandeld, graag jullie gebed hiervoor. Er was alleen materiële schade en we zijn God dan ook heel dankbaar dat Gerard niet gewond was!

Als jullie gebedspunten hebben dan horen we het graag, we zouden ons werk niet kunnen doen zonder jullie gebed en financiële hulp.

Veel liefs uit Melbourne,

Gerard & Rebeca.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s