Nieuws: Contact met de luisteraars

Gerard tijdens een LightFM roadshow

Bij LightFM hebben we het voorrecht over een aantal speciale zogenaamde “rooadshow”-auto’s te beschikken. Zo kunnen we persoonlijk contact hebben met onze luisteraars en het is tevens een manier de 4 miljoen inwoners van Melbourne te laten weten dat er een “positief alternatief” is!

Vorige week hebben we diverse attracties bezocht vanwege de schoolvakanties en ook deze week gaan we weer de pad op!

Het mooie van LightFM is dat we mensen hoop mogen brengen en ze kunnen wijzen op de hoop die we zelf in de Here Jezus hebben gevonden. ’t Is een heel fijne plaats om te werken. Ook Rebeca helpt inmiddels af en toe me. Beiden genieten we van onze betrokkenheid bij de radio.

Ook de website groeit langzaam maar zeker en mensen verwachten steeds vaker dingen die ze op de radio hebben gehoord op de website terug te vinden, een bemoedigende ontwikkeling! Iets wat we sinds een paar weken ook hebben is de playlist met de laatste toegevoegde liedjes. Je kunt trouwens zelf ook naar LightFM luisteren via de webstream (zie links bovenaan de website lightfm.com.au).

Binnenkort gaan we als radiostation weer fondsen werven en dat is een week waarin we van velen horen hoe de luisteraars LightFM waarderen. Eén van de grote voordelen die mensen noemen is dat ze hun kinderen met een gerust hard naar LightFM kunnen laten luisteren.

Wij maken het verder gelukkig prima! Onze auto is weer gemaakt en doet het nog altijd prima. Hartelijk dank voor jullie gebeden, die hebben zeker geholpen, de reparatie is heel spoedig verlopen!

Ook zijn we dankbaar voor de vele vrijwilligers die dagelijks helpen bij het updaten van de website van de radio. We hopen dat jullie het ook goedmaken en genieten van de nazomer. Vannacht is hier de zomertijd weer ingegaan en we mogen dus weer genieten van de lente en langere dagen.

Binnenkort is er trouwens een trainingsdag voor het schrijven van blogs, hier hopen Gerard en zijn baas naar toe te gaan. Het beloofd een leerzame dag te worden!

Hartelijk dank voor jullie trouwe gebeden, betrokkenheid en steun zonder welke wij ons werk hier niet zouden kunnen doen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s