Alweer bijna Kerst!

Een richtingaanwijzer

Sinds ruim een week heeft LightFM een nieuw radiostation: LightDigital.

Dat brengt ook voor het webteam extra werk met zich mee, zo zorgen we dat er dagelijks een overdenking op de voorpagina komt en houden we de programma-informatie op de LightDigital website actueel.

Persoonlijk hebben we tussen kerst en oud en nieuw een week vrij, maar onze vakantie is pas over een maand of drie, wanneer we twee weken vrij hopen te hebben. Het is dan inmiddels ook minder warm hier.

We kijken met verwondering terug op de leiding van God’s Geest in 2011; we hadden niet kunnen vermoeden dat we nu betrokken zouden zijn bij LightFM. Ook de vorming van het webteam (allemaal vrijwilligers) is heel bijzonder, het bestaat voornamelijk uit studenten journalistiek, en hun bijdrage is inmiddels onmisbaar.

God kent het eind van het begin wordt er weleens gezegd (zie Efeze 2:10Jeremia 29:11), en het is inderdaad bijzonder hoe we persoonlijk al geruime tijd het verlangen hadden internet en sociale media in te zetten voor het Evangelie. LightFM is in die zin een vervulling van onze verlangens. Voor 2012 mag je je verlangens bij onze Hemelse Vader neerleggen. Vraag de Heilige Geest tot je te spreken en je te leiden, en je zult zien hoe Hij je helpt bij het verwezenlijken van je dromen!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s