Op de grens van 2012 en 2013

Happy 2013Een jaaroverzicht, waar kom je dat al niet tegen?

Hier ons eigen jaaroverzichtje:

We begonnen met het jaar met het verder opbouwen van het webteam, nadat per 1 december 2011 er twee compleet vernieuwde websites de lucht ingingen.

Per 1 juli begon Gerard desgevraagd als Operations Manager van LightDigital. Dat betekend dat ik verantwoordelijk ben voor de programmering en het uitzendklaar maken van de uitzendingen.

Het is mooi zowel de websites als LightDigital op te starten, maar het brengt natuurlijk ook de nodige uitdagingen met zich mee. Maar er wordt aantoonbaar meer geluisterd naar LightDigital sinds het ruim een jaar geleden begon. Dit komt ook door de gestage toename in verkoop van DAB+ radio’s, (die nu trouwens ook worden ingebouwd in nieuwe auto’s hier in Australië).

Gelukkig kwam ook een hartewens van Gerard uit. Sinds lange tijd verlangde ik er namelijk naar in teamverband aan ‘het product radio’ te kunnen werken,

LightMelbourne, de overkoepelende organisatie, bestaat inmiddels uit zo’n team van ca. 35 fulltime personeelsleden, met ieder hun eigen taak! Daarbinnen is er een team van 10 mensen die verantwoordelijk zijn voor de programmering van LightFM (mix van reguliere en christelijke muziek en programma’s) en LightDigital (100% christelijke muziek en programma’s).

We zijn er nog altijd ten volle van overtuigd dat we Gods roeping voor ons leven vervullen, en we zoeken samen ook naar Gods wil voor 2013. We geloven in een God die het onmogelijke mogelijk maakt. Het is een voorrecht samen met Rebeca deze bediening te mogen delen, en ik zou het onmogelijk kunnen, zonder haar voortdurende steun, advies en ideeën.

Met z’n tienduizenden luisteraars bereikt LightDigital 24 uur per dag meer mensen in Melbourne dan welke kerkdienst dan ook. Een voorrecht, maar ook een grote verantwoordelijkheid om hieraan leiding te mogen geven. Bidt dat God ons opnieuw inspireert om met nieuwe, frisse ideeën te komen, die zullen bijdragen aan de verdere opbouw en groet van LightDigital en de christelijke gemeenschap hier in Melbourne.

Ook zouden Rebeca en ik een en ander onmogelijk kunnen doen zonder de steun van vrienden, die ons als zendelingen trouw bemoedigen en steunen.

Maar bovenal gaat onze dank uit naar onze hemelse Vader. Dankzij Hem kunnen we de toekomst met vertrouwen tegemoet zien, zolang we blijven afgestemd op Hem als onze Zender.

Dat geldt trouwens voor ons allemaal: God houdt ook jouw leven in zijn hand en Hij wil je leiden en heeft een plan met je leven in 2013!

Bron foto: Eva-Lotta Lamm

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s