Thuisfrontcommissie

tfc

Onze Thuisfrontcommissie (TFC) is opgericht in februari 2015, wij zijn heel dankbaar voor hun hulp! (Niels en Irma waren trouwens al sinds 2002 onze contactpersonen)

Ons TFC stelt zich kort aan je voor:

Niels en Irma Waleson – Wij kennen Gerard uit onze jonge jaren. Rebeca leerden we later kennen en we hebben hen met één van onze kinderen een keer bezocht op Aruba. Graag willen we hun mooie werk steunen, waar ter wereld dat ook zal zijn. We zien dat ze zich door God willen laten gebruiken en vinden het mooi om dat mee te beleven.

Timo en Lineke Roest – Wij wonen en werken in Zeeland. Zon, zee, strand, creativiteit, reizen, humor, liefde, geloof, wandelen, fietsen en verbouwen zijn een aantal woorden die ons kort omschrijven. Gerard en Rebeca kennen we uit onze gemeente ‘Evangeliegemeente de Wijngaard’ en we helpen hun graag dmv de TFC.

Richard en Jeanette Timmerman – Wij kennen Gerard en Rebeca uit de gemeente ‘de Wijngaard’. Jeanette kent Gerard al vanaf haar tienertijd, waar ze samen de tienerclub in Grijpskerke gevolgd hebben, met veel plezier. Wij hebben Gerard en Rebeca een keer uitgenodigd voor een barbecue, en daar hebben we ze beter leren kennen. Het is zo mooi te zien hoe zij zich willen laten leiden door God in hun werk in Australië dat wij graag een onderdeel willen zijn om hun werk te ondersteunen d.m.v. het TFC.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s