Video

Donderdag: Muziekdag

De donderdag gebruik ik meestal om nieuwe muziek toe te voegen aan de LightDigital playlist.

In mijn speuren naar nieuwe muziek kwam ik vandaag een bijzonder nieuw nummer tegen van rapper Lecrae en Tori Kelly: Lees verder

Advertenties
Video

Spreek woorden van leven!

De nieuwe TobyMac is uit! En ‘Eye On It’ stelt mijn inziens niet teleur.

Opnieuw teksten die ons tot aktie aanzetten. ‘Speak Life’ is mijn persoonlijke favoriet.

Natuurlijk zijn ook wij best eens ontmoedigd, bijvoorbeeld wanneer we lange tijd ver van vrienden en familie zijn. Maar we proberen desondanks de mensen om ons heen te bemoedigen. Onze woorden spelen een belangrijke rol daarin. Laten we ervoor kiezen anderen te vertellen hoe bijzonder ze zijn, het kan hun leven veranderen.

Als radio kiezen we er ook voor mensen op te bouwen en ze een fijne dag te bezorgen met goede muziek en inspirerende woorden. Veel mensen hier in Melbourne hebben aangegeven LightFM niet te kunnen missen. Bij LightDigital, het station waarvoor Gerard verantwoordelijk is zien we hetzelfde. Van verschillende luisteraars horen we hoe de aanbiddingsmuziek en inspirerende woorden hen dichterbij God brengen en hen tot rust brengen.

Mooi om zo aan Melbourne als stad, met ruim 4 miljoen inwoners, een positieve bijdrage te leveren. Wekelijks bereikt LightFM maar liefst ruim 400.000 luisteraars met een levensveranderende boodschap van hoop. Wij zijn dankbaar dat we hieraan een bijdrage mogen leveren, jullie gebed en financiele ondersteuning helpen nu ook bij het opzetten van LightDigital: 24/7 bieden we Melbourne geloof en hoop. Bedankt dat je deel uitmaakt van dit mooie werk!

Laten we die boodschap van hoop ook delen met de mensen om ons heen, laten we ‘leven-brengende woorden’ uitdelen, het is zo nodig!