Bediening

Leuk dat je langskomt op ons blog!2014-11

Wij zijn Gerard & Rebeca. Vanaf 1998 zijn we als zendelingen betrokken geweest bij verschillende radiostations in Costa Rica, op Aruba en in Australië.

Tot januari 2018 werkten we als zendelingen bij LightMelbourne. Per 1 februari 2018 werken we bij Vision Christian Radio in Melbourne. We zijn hier betrokken bij het uitzendklaar maken van het dagelijks radioprogramma met getuigenissen ‘The Story’ genaamd.

In augustus hopen we als zendelingen fulltime aan de slag te gaan bij Radio Vida in Cádiz in Spanje, waarvoor we in januari zijn aangenomen.

Op dit blog vertellen wij over ons werk en delen we dingen die (toekomstige) zendelingen kunnen helpen, evenals computer- en muziektips. Neem gerust contact met ons op!

Als je een belastingaftrekbare gift voor onze bediening wil overmaken dan kan dit via ‘Zending & Gemeente’ de Nederlandse organisatie waar we sinds 2005 bij zijn aangesloten:

Stichting Zending & Gemeente
t.n.v. Project Australië
IBAN: NL33 INGB 0002 0476 78
BIC: INGBNL2A

Let op als je een Acceptgiro gebruikt: Per e-mail aub eerste of eenmalige gift met bestemming Project Australië even melden aan:
administratie@zendingengemeente.nl (de bank meldt de bestemming namelijk niet als de gift via een acceptgiro wordt overgemaakt).

Advertenties