Bediening

Leuk dat je langskomt op ons blog!2014-11

Wij zijn Gerard & Rebeca. Vanaf 1998 zijn we als zendelingen betrokken geweest bij verschillende radiostations in Costa Rica, op Aruba en in Australië.

Sinds maart 2011 werken we als zendelingen bij LightMelbourne. Gerard is als Operations Manager verantwoordelijk voor LightDigital, wat 24 uur per dag de Blijde Boodschap uitzendt door woord en muziek: Een lichtbaken voor de 4,3 miljoen inwoners van Melbourne. Rebeca voert de radioprogramma’s voor zowel LightFM als LightDigital in. Drie lokale presentatoren verlevendigen tevens wekelijks de programmering.

Op dit blog vertellen wij over ons werk en delen we dingen die (toekomstige) zendelingen kunnen helpen, evenals computer- en muziektips. Neem gerust contact met ons op!

Als je een belastingaftrekbare gift voor onze bediening wil overmaken dan kan dit via ‘Zending & Gemeente’ de Nederlandse organisatie waar we sinds 2005 bij zijn aangesloten:

Stichting Zending & Gemeente
t.n.v. Project Australië
IBAN: NL33 INGB 0002 0476 78
BIC: INGBNL2A

Let op als je een Acceptgiro gebruikt: Per e-mail aub eerste of eenmalige gift met bestemming Evangelisatiewerk Australië even melden aan:
administratie@zendingengemeente.nl (de bank meldt de bestemming namelijk niet als de gift via een acceptgiro wordt overgemaakt).

Advertenties